Libnet.ro
UNICEF

09:45

Autostrada Bucuresti Brasov, un vis frumos: cine sunt vinovatii si cand se va construi

Playtech Playtech,
Autostrada Bucuresti Brasov, un vis frumos: cine sunt vinovatii si cand se va construi

In mod aproape suspect, fostul ministru al Justitiei a ajuns sa fie principalul vinovat pentru care nu exista in Romania o autostrada intre Bucuresti si Brasov. Cand vine vorba de gasit scuze, politicienii nostri sunt foarte priceputi. DN1 va fi, pentru mult timp, o sursa semnificativa de stres pentru locuitorii frumoasei noastre tari. Indiferent daca . continuă pe Playtech

Daca vedeti aceste autobuze prin Capitala, sa nu urcati in ele. Pentru cine sunt destinate

Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor. Pregatirile au fost facute deja, traseul a fost verificat, iar de luni, 9 septembrie 2019, primele autobuze vor circula pe strazile din Bucuresti. Deocamdata este vorba despre un proiect pilot, care ar urma sa fie extins in tot orasul. Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor Scoala 195 .

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Deputatii PNL Florin Roman si Romeo Nicoara au depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele publice care au fost condamnate pentru fapte de coruptie sa nu mai primeasca pensie de serviciu. Din aceasta categorie fac parte judecatori sau parlamentari care au primit condamnari pentru infractiuni precum luarea si darea de mita .

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, vizita-fulger pe santierul autostrazii Bucuresti - Brasov

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a spus, la Brasov, unde a vizitat santierul sectorului Predea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )