Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisia de la Venetia critica justitia din Romania, dar PSD joaca in alt film

Playtech Playtech,
Comisia de la Venetia critica justitia din Romania, dar PSD joaca in alt film

Pe parcursul zilei de luni, 22 octombrie, Comisia de la Venetia a publicat doua rapoarte referitoare la situatia justitiei din tara noastra. Au fost criticate dur modificarile aduse codului penal si codului de procedura penala. in urma cu cateva luni, Comisia de la Venetia a fost sesizata pe marginea mai multor probleme legislative din Romania [] . continuă pe Playtech

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

Comisia de la Venetia critica modificarile aduse abuzului in serviciu, infractiune pentru care este cercetat Dragnea

Comisia de la Venetia atrage atentia ca prevederile propuse infractiunii de abuz in serviciu par sa creeze intr-adevar, fara o justificare convingatoare, premisele pentru o dezincriminare de facto a multor fapte avand legatura cu aceasta infractiune,.

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania: Discursul despre justitie este denaturat politic

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, a vorbitdespre dezbaterile privind justitia in forurile europene, declarand ca aceasta este folosita mai degraba ca arma.

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala pana in clasa a XII-a iar principalul motiv este ca metodele de predare sunt de pe vremea bunicilor, fara nicio legatura cu lumea inconjuratoare, iar elevii nu gasesc nicio atractie in scoala, a declarat astazi Mariuca Talpes, reprezentant al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, intr-o conferinta de presa.

Betano lanseaza prima sa campanie de Joc Reponsabil din Romania

Operatorul european de pariuri sportive si cazinou online, Betano. com, a lansat in premiera pe piata din Romania prima campanie de promovare la scara larga a conceputului de Joc Reponsabil.

UX Days, primul bootcamp de User Experience din Romania

UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din Romania, are loc in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie la Bucuresti.

Trebuie regandit tot sistemul de protectie sociala din Romania

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, a declarat ieri Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Comisia de la Venetia a trimis RAPORTUL FINAL pe LEGILE JUSTITIEI: Anumite aspecte risca sa submineze independenta magistratilor din Romania

Comisia de la Venetia a publicat, luni, pe site-ul institutiei forma finala a raportului privind Legile Justitiei. Potrivit documentului, au fost mentinute recomandarile din raportul preliminar din.

Iordache sfideaza Comisia de la Venetia: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei. Peste jumatate din magistratii din Romania au avut dosare

Presedintele Comisiei privind legislatia din justitie, Florin Iordache, a declarat luni laRFIca este dezamagit de Comisia de la Venetia si ca parlamentarii nu vor tine cont de toate recomandarile forului european.

Comisia Europeana, nou avertisment pentru Romania privind justitia: Raportul MCV, publicat pe 13 noiembrie

Comisia Europeana lanseaza un nou avertisment autoritatilor romane privind modificarile la codurile penale si la legile justitiei. Bruxellesul arata ca a luat nota de recomandarile facute de Comisia de la Ve.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )