Libnet.ro
UNICEF

00:07

Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte. Anuntul lui Catalin Predoiu

Playtech Playtech,
Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte. Anuntul lui Catalin Predoiu

Ministrul Justitiei a sustinut, cu putin timp in urma, in aceasta joi, ca Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte, in cadrul unei conferinte de presa. Catalin Predoiu a facut mai multe declaratii in acest sens, fiind vorba despre o masura pe care guvernele PSD care au tot circulat au promovat-o, alaturi de . continuă pe Playtech

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,.

Catalin Predoiu: Legea recursului compensatoriu va fi modificata in Parlament, a iesi cu o ordonanta de urgenta ar fi putin hazardat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat marti ca Legea recursului compensatoriu va fi modificata in Parlament, precizand ca, la momentul actual, a iesi cu o ordonanta de urgenta pe acest subiect ar fi putin hazardat, informeaza Agerpres.

Guvernul Orban nu poate desfiinta peste noapte Sectia speciala. Ministrul Predoiu: Ne-am angajat, in negocierile politice, sa nu dam OUG in domeniul justitiei, ci sa obtinem consensul Parlamentului (VIDEO)

Guvernul Orban nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie, pentru ca si-a luat angajamentul fata de partenerii din Parlament sa nu apeleze la.

Predoiu: Guvernul nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei Speciale. Discutiile vor incepe anul viitor in Parlament Nu sunt deloc multumit de activitatea acestei institutii - UPDATE

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat joi ca Guvernul nu poate desfiinta peste noapte Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, discutiile pe aceasta tema urmand sa inceapa anul viitor in Parlament.

Ludovic Orban face anuntul: Abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare al PNL. Asta vom face si Asta e.

Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu. As vrea sa spulber orice fel de indoiala privind programul de.

USR considera o urgenta abrogarea legii recursului compensatoriu

USR considera ca abrogarea legii recursului compensatoriu este o urgenta, iar vicepresedintele forma.

Parlamentarii USR, dezamagiti de ministrul Justitiei: Abrogarea recursului compensatoriu si desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor, o urgenta

USR critica decizia Ministerului Justitiei de a amana abrogarea Legii recursului compensatoriu si desfiintarea Sectiei Speciale pana la finalizarea unei analize. Partidul ii cere ministrului Justitiei, totodata, sa nu organizeze concursuri pentru noii procurori sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT fara modificarea legii.

Salariul minim. Guvernul nu se grabeste sa aprobe majorarea Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte, nu am pus partenerii sociali in fata faptului implinit

O noua intalnire intre reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor pentru a discuta cresterea salariului minim va avea loc peste o saptamana, a anuntat marti Violeta Alexandru, ministrul muncii, finalul unor consultari cu partenerii sociali. in cadrul intalnirii de marti, patronatele si sindicatele au primit o analiza de impact, cu trei scenarii de crestere a salariului minim garantat in plata pentru anul 2020. in luna ianuarie va mai avea loc o intalnire cu partenerii sociali pe tema salariului minim, pentru a analiza eventuale imbunatatiri pentru anii urmatori, a precizat ministrul muncii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )