Libnet.ro
UNICEF

16:31

Lista ministrilor interimari propusi de Viorica Dancila. La Justitie, omul lui Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Lista ministrilor interimari propusi de Viorica Dancila. La Justitie, omul lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a trimis presedintelui Klaus Iohannis lista cu propunerile de ministri interimari. La Ministerul Justitiei a fost propus Daniel Suciu, despre care colegii lui spun ca pe vremuri facea tot posibilul sa ii intre in gratie lui Liviu Dragnea. Tot el este cel care spunea ca Dragnea ii este ca un tata si ca . continuă pe Playtech

Noi ministri interimari propusi de Viorica Dancila

ACTUALIZARE - Orban despre noii ministri interimari: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba. Joi se va dezbate si se va vota motiunea de cenzura si acest guvern va fi istorie.

Lovitura de la CCR. Iohannis, obligat sa numeasca, de indata, ministri interimari propusi de Dancila

CCR i-a dat castig de cauza premierului Dancila, prin motivarea in care il obliga pe presedintele Io.

Noi ministri interimari propusi de premierul Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis noi propuneri de minist.

Orban, despre noii ministri interimari propusi de premier: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, ca are o parere proasta despre noii ministri interimari propusi vineri de premierul Viorica Dancila, el adaugand ca PNL a initiat o motiune de cenzura, iar orice gest mai face Viorica Dancila, il face degeaba.

Surse. Viorica Dancila propune inca patru ministri interimari. Cine va fi la Justitie. in total, Guvernul ar avea 7 ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a trimis noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis: Gabriel Les Aparare) la Interne, Daniel Suciu Dezvoltare) la Justitie, Alexandru Petrescu Comunicatii) la parteneriate strategice si Nicolae Hurduc Cercetare) la Educatie. in afara celor patru, la Cotroceni mai sunt alte trei propuneri de interimari.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de ministri interimari: Ce mutari sunt anuntate in Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de ministri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justitie, Gabriel Les la Interne si Nicolae Hurduc la Educatie. in ac.

Viorica Dancila trimite presedintelui noi propuneri de ministri interimari

Premierul Viorica Dancila va trimite vineri noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse guvernamentale. Propunerile sunt urmatoarele: Gabriel Les la Interne, Daniel Suciu la Justitie, Nicolae Hurduc la Educatie, Alexandru Petrescu la parteneriate strategice, Niculae Badalau la Energie, Radu Oprea la relatia cu Parlamentul, Ioan Denes la Mediu, iar Eugen Teodorovici in functia de vicepremier pe probleme economice.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si.

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Presedintele PSD Viorica Dancila va sustine miercuri seara de la ora 20. 00 o declaratie de presa la sediul partidului din Soseaua Kiseleff. Premierul va vorbit probabil despre motivarea deciziei CCR prin care presedintele Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministrii PSD.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )