Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall . continuă pe Playtech

Ana Birchall a cerut verificari dupa ce lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din penitenciar

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa verifice modul in care lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din inchisoare,.

Verificari la Penitenciarul Rahova dupa permisia care i-a fost acordata lui Liviu Dragnea

Seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a dispus, la solicitarea ministrulului Justitiei, Ana Birchall, verificari la Penitenciarul Bucuresti-Rahova, dupa permisia care i-ar fi fost acordata lui Liviu Dragnea.

Surse. Liviu Dragnea a fost acasa pentru o zi. S-a intors deja in puscarie

Penitenciarul Rahova i-a aprobat o permisie de o zi fostului lider PSD Liviu Dragnea, potrivit Realitatea Plus fosta Realitatea TV). Dragnea a fost ieri acasa, a stat 24 de ore, iar de dimineata a revenit la puscarie. Luni, Liviu Dragnea a implinit 57 de ani.

Surse Antena 3: Liviu Dragnea a iesit din inchisoare pentru o zi. Fostul lider al PSD este dezamagit de Viorica Dancila

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasa 24 de ore, iar vineri dimineata a revenit in puscarie. Surse Antena 3 au declarat ca Dragnea a slabit destul de mu.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru.

Conflictul dintre Lia Savonea si Ana Birchall, dezbatut de CCR pe 12 noiembrie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate pe 12 noiembrie conflictul intre Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si ministrul Justitiei Ana Birchall, intre timp demis prin motiunea de cenzura impotriva Guvernului, adoptata de Parlament.

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

Totul s-a intamplat in mare secret. Liviu Dragnea a iesit din inchisoare

Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a iesit din spatele gratiilor in secret. Cu toate ca s-a zvonit ca nu i se va acorda permisia de 24 de ore de libertatea, se pare ca sefii Penitenciarului Rahova s-au razgadit. Cum s-a petrecut totul si de ce decizia finala .

Liviu Dragnea s-a bucurat de libertate. O zi

Liviu Dragnea a avut o zi de libertate. Conducerea penitenciarului Rahova a fost de acord ca fostul sef PSD sa fie eliberat pentru 24 de ore. Dragnea a iesit din inchisoare joi in jurul pranzului si s-a intors vi.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea cred ca era azi in libertate, daca...

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, crede ca Liviu Dragnea ar fi putut fi acum in libertate. insa ar fi trebuit sa faca ce l-au sfatuit pucistii din partid acum un an, adica sa se retraga. Liviu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )