Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Playtech Playtech,
Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] . continuă pe Playtech

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca ministerul Justitiei nu a primit nicio solicitare cu privire la situatia lui Radu Mazare. in acest moment la ministerul Justitiei nu exista.

Ce spune ministrul interimar al Justitiei despre extradarea lui Radu Mazare

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar si va sta in spatele gratiilor in urmatoarele 6 zile. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca procedura de extradare poate fi declansata doar dupa ce instanta competenta va dispune aceasta masura si va remite documentele catre institutie. Ministerul Justitiei a primit astazi miercuri -n. r. ), la [] .

BRICHALL, DESPRE EXTRADAREA LUI MAZARE: MJ este pregatit - asteptam documentele de la instanta de judecata

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat miercuri ca MJ poate sa demareze procedurile legale in vederea extradarii fostului primar Radu Mazare numai dupa ce primeste de la Curtea de Apel Bucuresti o decizie ca sunt indeplinite conditiile pentru extradare.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei: incepem procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Procedura de extradare a lui Radu Mazare intra in linie dreapta. Documentele prin care Curtea de Apel a decis sa admita extradarea au ajuns la Ministerul Justitiei, iar de aici urmeaza sa fie trimise.

Actele pentru extradarea lui Radu Mazare, la Ministerul Justitiei

Curtea de Apel Bucuresti a dat unda verde pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele se duc la Ministerul de Justitiei, urmand ca de acolo sa se demareze procedura de extradare. Judecatorii au decis.

Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare - SURSE

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Ministerul Justitiei a primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

incep demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Ministerul Justitiei incepe demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare, retinut de autoritatile din Madagascar. Institutia asteapta un raspuns de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia.

Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )