Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Playtech Playtech,
Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii . continuă pe Playtech

ANA BIRCHALL: Mi-am exprimat nemulltumirea fata de masurile de combatere a criminalitatii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, afirma ca s-a intalnit cu seful DIICOT Felix Banila - a carui demisie a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis - spunand ca i-a transmis nemultumirea legata de faptul ca nu au fost adoptate masurile de combatere a criminalitatii pe care ea le-a solicitiat in urma cu doua luni, precum si fata de modul in care s-a desfasurat interventia care a avut loc vineri, la casa familiei Luizei Melencu.

Ministrul Justitiei cere CSM-ului sa se decida daca vrea sa cumpere un sediu nou sau sa mute sediul institutiei in Cartierul pentru Justitie

Ministrul justitiei, Ana Birchall, o someaza pe presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, printr-o adresa transmisa luni, sa se decida daca doreste sa achizitioneze un sediu nou pentru CSM sau sa mute sediul institutiei viitorul Cartier pentru justitie, avand in vedere ca proiectul este blocat pana la luarea unei decizii.

Ana Birchall, despre intalnirea cu seful DIICOT: I-am spus ca este inacceptabil modul in care el a actionat in cazul familei Melencu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat, miercuri, ca a avut mai multe discutii cu procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, in care si-a exprimat nemultumirea cu privire la mai multe aspecte, printre.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni. Ea evita sa spuna daca seful DIICOT demisioneaza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca marti a avut o noua intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane si i-a transmis din nou nemultumirea fata de ceea ce s-a intamplat vineri, cand a fost scandal la locuinta familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Ana Birchall a evitat sa raspunda daca Banila va demisiona, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, sau daca il va revoca din functie.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca marti a avut o intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane. Birchall a precizat ca.

Ana Birchall: Infractiuni precum rapirea, violul sau traficul de persoane nu ar trebui sa se prescrie

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat miercuri ca pentru infractiuni precum violul, rapirea sau traficul de persoane nu ar trebui sa opereze prescriptia.

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Banila?

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat miercuri ca a avut discutii cu seful DIICOT, Felix Ban.

DOCUMENT Ministrul Justitiei ii sugereaza sefei CSM sa renunte la cumpararea unui nou sediu de 18 milioane de euro si sa opteze pentru Cartierul justitiei ii cere urgent un raspuns

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ii cere presedintelui CSM, Lia Savonea, sa decida daca merge mai departe cu procedura de cumparare a unui sediu nou, investitie estimata la 18 milioane de euro, sau opteza pentru un sediu in viitorul Cartier pentru justitie. Birchall ii sugereza lui Savonea sa renunte la achizitia unui nou sediu, spunand ca astfel s-ar ajunge intr-o situatie greu de explicat - un Cartier al justitiei din care fac parte 29 de institutii din cadrul sistemului judiciar, mai putin CSM, care este garantul independentei justitiei.

Ministrul Justitiei: Infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane trebuie sa fie imprescriptibile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, cadin punctul sa de vedereinfractiunile de viol, rapire si trafic de persoane ar trebui sa fie imprescriptibile. Birchall a afirmat ca.

Ministrul Justitiei: Infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane trebuie sa fie imprescriptibile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca, din punctul sau de vedere, infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane ar trebui sa fie imprescriptibile si a facut un apel sa ii fie trimise propuneri pentru o eventuala modificare legislativa in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )