Libnet.ro
UNICEF

09:01

Pensiile speciale rastoarna justitia. Grefierii au intrat in greva generala. Ce spune ministrul Catalin Predoiu

Playtech Playtech,
Pensiile speciale rastoarna justitia. Grefierii au intrat in greva generala. Ce spune ministrul Catalin Predoiu

Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privintapensiilor speciale. Desi are parte de o opozitie puternica pe acest proiect, mai ales din partea PSD-istilor care l-au amenintat cu omotiune simpla in Parlament, ministrul este optimist. Argumentul sau principal a constat in faptul ca nu mai pot exista doua Romanii. continuă pe Playtech

Procurorul general: Sper ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati, iar ratiunea va invinge pana la urma

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, spera ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati si ca ratiunea va invinge pana la urma. El a mai spus ca spera sa nu se ajunga la blocarea activitatii instantelor si a parchetelor, ca urmare a protestelor.

Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

Ministrul Justitie nu este de acord cu pensiile speciale ale magistratilor. Catalin Predoiu sustine ca veniturile magistratilor sunt unul dintre motivele pentru care au dus la criza din justitie. Vom.

Cat ne costa pensiile speciale ale magistratilor

Pensiile speciale ale magistratilor, fosti judecatori si procurori, sunt, in medie, de 13,6 ori mai mari decat o pensie de rand, suma uriasa cu atat mai mult cu cat 92% din valoare este suportata din buzunarele tuturor romanilor care platesc taxe si impozite.

Ministrul de Externe, referitor la pensiile speciale pentru diplomati: Este o meserie care justifica o retributie pe masura

Ministrul Afacerilor Exerne, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, referindu-se la pensiile speciale pentru diplomati ca aceasta meserie cere foarte multe sacrificii personale si justifica o retributie pe masura, atat in timpul profesiei, cat si atunci cand iesi la pensie.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate

Presedintele ALDE a declarat ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anum.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate pentru a nu crea tensiuni sociale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anumita scara, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu.

Decizie in Parlament. Pensiile speciale se mentin doar pentru militari si politisti. Votul decisiv are loc miercuri

Pensiile speciale vor fi eliminate pentru toti beneficiarii, in afara de militari si politisti, a decis marti comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Iohannis: Pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, deoarece nu este normal sa existe mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite. in opinia sa, pe.

Iohannis, despre pensiile speciale: Trebuie eliminate la un moment dat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca toate pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, pentru ca nu este normal sa avem mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite, singurul unanim acceptat fiind cel al contributiei.

Iohannis: Pensiile speciale trebuie eliminate, la un moment dat-UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis considera ca pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, pentru ca nu este normal sa avem mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite, singurul unanim acceptat fiind cel al contributiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )