Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Playtech Playtech,
Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a lansat noi atacuri la adresa PSD. Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput declaratia de la Palatul Cotroceni cu o serie de atacuri la adresa PSD. A amintit, din nou, de incercarile social-democratilor de a modifica legile justitiei dupa bunul plac. Seful statului crede [] . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

Tariceanu, acuzatii la adresa Presedintelui: Iohannis vrea sa fure startul pentru alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, la Brasov, ca presedintele Klaus Iohannis a intrat in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, referendumul fiind un pretext pentru a face.

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

Klaus Iohannis, despre represiunea protestelor din 10 august: Eu cred ca o sa aflam vinovatii, reactia autoritatilor a fost disproportionata

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august a fost disproportionata si crede ca vinovatii vor fi descoperiti.

Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )