Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Mazare, prima reactie dupa ce s-a decis extradarea: Am obosit sa lupt!

Playtech Playtech,
Radu Mazare, prima reactie dupa ce s-a decis extradarea: Am obosit sa lupt!

Radu Mazare va fi adus curand in tara, sub escorta, dupa cum preciza ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Fostul primar al Constantei a facut si primele declaratii dupa ce autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a vorbit, pentru prima data de la arestare, despre situatia sa. continuă pe Playtech

Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Prima reactie a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prezentata in exclusivitate la Antena 3. Acesta a declarat ca a obosit sa mai lupte cu statul roman abuziv, si nu va mai lupta in.

Radu Mazare, tot mai aproape de executarea pedepsei

Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar va fi facuta in procedura de urgenta. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, dupa ce omologul sau din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit, de la Bucuresti, toate documentele necesare.

Tribunalul Bucuresti, prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh a sesizat CSM legat de reteaua Wi-Fi

Tribunalul Bucuresti a avut o prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh s-a plans de reteaua Wi-Fi din institutie. Reteaua era denumita dupa celebrul mesaj antiguvernamental m@e PSD. Deranjata ca dat peste o retea denumita astfel, Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh, a anuntat ca sesiseaza Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara.

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

A fost admisa extradarea lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat marti dupa-amiaza ca a fost admisa extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Stire in curs de actualizare .

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )