Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rasturnare de situatie! Micuta Sorina din Baia de Arama ar putea ramane in tara

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie! Micuta Sorina din Baia de Arama ar putea ramane in tara

Autoritatile din Romania blocheaza plecarea Sorinei din tara, Ministrul Justitiei a facut declaratii de ultima ora in privinta cazului cutremurator al fetitei. Autoritatile blocheaza plecarea Sorinei din Baia de Arama din tara Ana Birchall a focut o serie de declaratii in cazul care a socat o tara intreaga. Ministrul Justitiei a sustinut ca acum este . continuă pe Playtech

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Basescu intervine in cazul adoptiei din Baia Arama: ,,Este nepermis ce a facut procuroarea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca procurorul care a luat cu forta fetita din.

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate.

VIDEO Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Baia de Arama publica noi imagini cu aceasta pentru a arata protestatarilor ca este bine

Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Mehedinti a facut, duminica, publice noi imagini, filmate chiar de mama fetei, pentru a demonstra protestatarilor ca aceasta este bine. Oamenii care au iesit in strada in Baia de Arama au cerut sa vada imagini cu fetita.

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

UPDATE. Avocatul familiei care a adoptat-o pe fetita din Baia de Arama: Sorina face prajituri

Avocatul familiei de romani din SUA care a adoptat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama pr.

Mihai Gadea a prezentat la Antena 3 o scrisoare despre care spune ca ar fi scrisa de fetita din Baia de Arama. Iata ce contine aceasta

Mihai Gadea a prezentat la Antena 3 o scrisoare care ar fi fost redactata de catre fetita de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata cu forta de la asistenta maternala. A fost redat fiecare cuvant asternut pe hartie de fetita. Ce a scris Sorina, inainte de ziua ei Sorina, fetita de 8 ani .

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia care a crescut-o a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )