Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu, atac dur la ministrul Justitiei! Fostul presedinte face acuzatii grave

Playtech Playtech,
Traian Basescu, atac dur la ministrul Justitiei! Fostul presedinte face acuzatii grave

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei lanseaza un atac dur catre actualul Ministru al Justitiei, Catalin Predoiu. Care este motivul? Traian Basescu, nemultumit de desfiintarea sectiei speciale Europarlamentarul PMP, Traian Basescu se declara mai mult decat nemultumit in legatura cu desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Fostul sef de stat il invinuiste pe . continuă pe Playtech

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Predoiu

Fostul presedinte Traian Basescu critica dur desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor di.

Traian Basescu, atac fara precedent la adresa ministrului Justitiei: Slugareste si el putin

Traian Basescu a lansat un atac fara precedent la adresa ministrului Justitiei, dupa decizia de desfiintare a Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie.

CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap. Atac dur la Chitoiu, dupa accidentul rutier in care au murit doua persoane

Accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economieis-a produs pe data de 26 decembrie peDN7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in raza localitatii Zamfiresti, aproape de Dealul Negru. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce unul a intrat pe contrasens. CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap Initial, s-a vorbit despre .

Traian Basescu: Desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie va aduce din nou judecatorii si multi procurori sub controlul DNA

Fostul presedinte Traian Basescu critica propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, de desfiintare a sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Un memorandum in acest sens a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )