Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tudorel Toader, cu bagajele facute: Nu-l mai consider atat de important

Playtech Playtech,
Tudorel Toader, cu bagajele facute: Nu-l mai consider atat de important

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, e ca si plecat din Guvern. Si-a pierdut sustinerea inclusiv la varful PSD, acolo unde se iau deciziile importante. E suparare mare la varful PSD din cauza faptului ca ministrul Tudorel Toader a intarziat cu ordonantele de urgenta care ar fi modificat Codurile Penale. Social-democratii si-au pierdut rabdarea si par mai [] . continuă pe Playtech

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader: O lege poate fi adoptata mai repede decat o Ordonanta de Urgenta, daca este in procedura de parlamentara de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a vazut declaratiile deputatului PSD, Eugen Nicolicea, prin care acesta arata ca deciziile CCR vor fi puse in acord cu Codul Penal si Codul de Procedura.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a spus ca a pacalit PSD, iar partidul nu si-l mai asuma: Nu ma consider in razboi cu nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri seara, ca el nu se considera in razboi cu nimeni, precizand ca la preluarea mandatului a primit garantiile de conservare a statutului de independent, de neafiliat politic, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader raspunde criticilor: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni. Eu imi fac datoria potrivit legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu se considera in razboi cu nimeni si a precizat ca, atunci cand a fost numit ministru, a primit garantii de conservare a statutului de independent s.

Tudorel Toader: Nu ma consider in razboi cu nimeni. Faptul ca mi se cere demisia are sensuri multiple

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara ca nu se afla in razboi cu nimeni, si ca atunci cand i se cere demisia sau revocarea din functie, exista sensuri multiple.

Parchetul General, reactie la declaratiile lui Tudorel Toader: Deplasarile externe facute de Augustin Lazar de la preluarea mandatului au costat 20.000 euro

Parchetul General reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in timpul interviului sustinut de Augustin Lazar pentru functia de procuror general, ca se vehiculeaza.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

Tudorel Toader, despre modificarea Codurilor penal si de procedura penala: in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid decat o OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri, ca procedura parlamentara este calea de urmat pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala.

Tudorel Toader, despre modificarea Codului penal: in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid decat o OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri, ca procedura parlamentara este calea de urmat pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )