Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Playtech Playtech,
Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata [] . continuă pe Playtech

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata .

Tudorel Toader, la discutii in biroul lui Tariceanu dupa ce PSD a decis sa fie remaniat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face primele declaratii dupa ce PSD a decis sa fie remaniat. Stire in curs .

Tudorel Toader merge cu demisia la premier

Tudorel Toader face declaratii dupa discutia cu premierul Viorica Dancila, care i-a cerut sa isi dea demisia din functia de ministru al Justitiei dupa ce ieri, Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Surse: Tudorel Toader e foarte afectat de situatie si a cerut ragaz pana joi sa se gandeasca la demisie. Ministrul: Nu mi-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face primele declaratii dupa ce PSD a decis sa fie remaniat. Stire in curs .

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei: Revocarea lui Tudorel Toader a ajuns la Cotroceni

Liviu Pop a declarat, miercuri seara la Punct de intalnire cu Radu Tudor, ca analiza si decizia partidului Social Democrat, de a-l revoca pe actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, vine pe fondul.

CALIN POPESCU TARICEANU: Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE pentru reformarea justitiei, pentru a incerca sa revenim la normalitate si a incerca sa asiguram independenta justitiei. Toader a facut multe lucruri, hai sa ne aducem aminte, niciun ministru in ultimii zece ani n-a avut curajul sa-i clinteasca un fir de par lui Codruta Kovesi. Sau, cum a fost mai recent, cererea de revocare pentru stimabilul domn Augustin Lazar, spune Tariceanu.

Surse: Tudorel Toader e foarte afectat de situatie si a cerut ragaz pana joi sa se gandeasca la demisie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face primele declaratii dupa ce PSD a decis sa fie remaniat. Stire in curs .

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. PSD-istii nu s-au prezentat la vot. Este pentru a patra oara cand senatorii iau aceasta decizie. in schimb,PSD a.

Tudorel Toader il ameninta pe Dragnea cu Iohannis: Decretul de revocare trebuie semnat de presedinte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii avertizeaza pe cei din PSD ca daca il vor revoca, decizia de revocare trebuie sa ajunga pe masa presedintelui Klaus Iohannis.

Toader isi amana demisia. Voi reflecta si ii voi comunica lui Dancila. Raman la minister pana cand in Monitorul Oficial apare numele noului ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa intalnirea de joi dimineata cu prim-ministrul, ca a luat act de revocarea ceruta de Viorica Dancila, dar finalizarea acestei proceduri ar putea tine destul de mult, in functie de vointa lui Klaus Iohannis. Pe de alta parte, referitor la depunerea cererii de demisie, ceea ce ar permite vacantarea functiei sale mai repede, Toader a subliniat ca va mai reflecta pana la finalul programului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )