Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Playtech Playtech,
Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei. continuă pe Playtech

Actele pentru extradarea lui Radu Mazare, la Ministerul Justitiei

Curtea de Apel Bucuresti a dat unda verde pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele se duc la Ministerul de Justitiei, urmand ca de acolo sa se demareze procedura de extradare. Judecatorii au decis.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei: incepem procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Procedura de extradare a lui Radu Mazare intra in linie dreapta. Documentele prin care Curtea de Apel a decis sa admita extradarea au ajuns la Ministerul Justitiei, iar de aici urmeaza sa fie trimise.

Ana Birchall anunta ca incep procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare: Am decis mobilizarea tuturor resurselor Ministerului Justitiei pentru indeplinirea formalitatilor legale (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, vineri, ca a primit documentele in baza carora se poate solicita extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Confirm ca astazi, 10 mai 2019,.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

ANA BIRCHALL: S-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Mazare

Ministrul Justitiei Ana Birchall a anuntat ca astazi MJ a primit de la instantele competente documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Radu Mazare.

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )