Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru pacientii romani, cei care sunt asigurati in sistemul public. Pachetul de servicii medicale de baza, cel gratuit, de care beneficiaza acestia, ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii revine la o idee mai veche a celor care s-au perindat pe la carma institutiei. E vorba de reducerea pachetului de [] .

Ce spune ministrul interimar al Justitiei despre extradarea lui Radu Mazare

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar si va sta in spatele gratiilor in urmatoarele 6 zile. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca procedura de extradare poate fi declansata doar dupa ce instanta competenta va dispune aceasta masura si va remite documentele catre institutie. Ministerul Justitiei a primit astazi miercuri -n. r. ), la [] .

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca ministerul Justitiei nu a primit nicio solicitare cu privire la situatia lui Radu Mazare. in acest moment la ministerul Justitiei nu exista.

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] .

Cand a depus Radu Mazare cerere de azil politic si care a fost decizia autoritatilor din Madagascar

Radu Mazare a fost prins miercuri, 8 mai, in Madagascar si arestat pentru sase zile. El ceruse, insa, azil politic in aceasta tara. Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si se afla in custodia autoritatilor de acolo. Oficialii de la Bucuresti cauta acum sa demareze procedurile necesare pentru aducerea acestuia in tara, el [] .

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

Cum arata Madagascar, locul in care s-a refugiat Radu Mazare! Oamenii cred in vrajitorie si spirite

Madagascar este o tara insulara care pentru multi ar parea o salbaticie periculoasa. Pentru altii insa, este o oportunitate de imbogatire, mai ales daca te duci acolo cu destui bani ca sa schimbi fata acelui loc. Cum a facut Radu Mazare. Adevarul este ca-ti trebuie multa imaginatie si un soi de disperare ca sa vezi [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )