Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un concurent de la Survivor si-a cerut iubita in casatorie, in direct la Kanal D. Ce a raspuns tanara

Playtech Playtech,
Un concurent de la Survivor si-a cerut iubita in casatorie, in direct la Kanal D. Ce a raspuns tanara

Scene emotionante in Republica Dominicana. Unul dintre concurentii Survivor Romania, Cezar Juratoni, din echipa Faimosilor, si-a cerut iubita de sotie, direct din jungla, potrivit wowbiz. ro. Aflat la mii de kilometri departare de casa, barbatul s-a destainuit unuia dintre apropiatii sai de pe insula, faimosul Mihai Onicas, caruia i-a povestit si cum va arata inelul de . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 24 martie

Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare. Acuzatii grave in echipa Faimosilor. Doua meciuri pentru eliminare, castigate la scor record de Echipa Razboinicilor, 10-0, respectiv 10-2, au detonat atmosfera in echipa Faimosilor, care s-a impartit in doua tabere. Emisiunea Survivor de pe Kanal D editia de 24 martie Gratiela Duban, Ghita Balmus si Emy Alupei .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 23 martie

SurvivorRomania este competitia care nu doar ca ii determina pe concurenti sa isi atinga limitele din punct de vedere al rezistentei fizice, ci le schimba complet inclusiv alimentatia zilnica. Hrana putina, obtinuta cu mari eforturi, ajunge sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic, astfel ca multi dintre concurenti se introc acasa cu un numar impresionant .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )