Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neasteptata a Kanal D

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neasteptata a Kanal D

Decizie neasteptata a postului Kanal D, in ceea ce priveste competitia Survivor Romania. Postul de televiziune continua filmarile concursului in Republica Dominicana, in ciuda faptului ca s-a decretat stare de urgenta din cauza coronavirusului, potrivit paginademedia. ro. Supravietuitori in Dominicana in ciuda coronavirusului Chiar daca pana acum sunt 581 de infectati cu coronavirus in Republica Dominicana, . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu tichetele de masa. Decizia care ii vizeaza pe romanii care muncesc de acasa

In plina pandemie de coronavirus, printre intrebarile romanilor, se numara si aceea legata de tichetele de masa. Vor mai benedicia de ele salariatii care lucreaza de acasa in aceasta perioada? Iata raspunsul. Ce se intampla acum cu tichetele de masa Legea cu numarul 812018 in ce priveste reglementarea activitatii de telemunca spune ca telesalariatul va .

Ce se intampla acum cu Monica Gabor si fetita ei. Fanii sunt in alerta si extrem de ingrijorati

Odata extrem de active pe conturile de socializare, acum Monica Gabor si fiica sa, Irina, pare ca au disparut din peisajul online, iar fanii se intreaba de ce. Ce se intampla acum cu Monica Gabor si fetita ei Monica Gabor si fiica sa, Irinuca, locuiesc impreuna peste Ocean, dupa ce siuatia financiara a lui Irinel .

Scriitorul Paul Goma a murit dupa ce a fost infectat. Ce se va intampla acum cu trupul fostului disident

Scriitorul roman Paul Goma, disident politic, a murit in urma infectiei cu noul coronavirus, in Franta. Anuntul a fost facut de biografa sa, Mariana Sipos. Scriitorul Paul Goma a murit dupa ce a fost infectat Mariana Sipos, biografa si confidenta disidentului Paul Goma, anunta intr-un comunicat remis G4Media ca scriitorul, in varsta de 84 de .

EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se intampla acum cu iubita tinerica

Irina Tanase avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate de asistenta a lui Liviu Dragnea. Au trecut cinci ani de atunci, cei doi au inceput o relatie care, in prezent, se desfasoara fara unul dintre protagonisti, cel mai puternic om din stat fiind incarcerat. Desi distanta pare ca nu i-a despartit, .

Printul Harry este disperat. Ce se intampla acum cu Meghan Markle si micul Archie

Nimeni nu este invulnerabil in fata pandemiei, nici macar capetele incoronate ale lumii, astfel ca nici Ducele si Ducesa de Sussex nu au fost sariti de la autoizolarea in locuinta proprie. Printul Harry este disperat Dupa ce s-au retras din indatoririile publice ale Casei Regale a Marii Britanii, cei doi s-au retras in Canada, mai .

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Ce se intampla azi cu emisiunea Gospodar fara Pereche de la PRO TV. Putine emisiuni se mai lauda cu asta

In contextul pandemiei de coronavirus si a reculului pe care il are in toate domeniile de activitate, ProTV a decis sa intrerupa difuzarea mai multor emisiuni si filme. Astfel grila de programe a postului de televiziune va fi modificata. Iar filmarile la mai multe productii au fost intrerupte, motiv pentru care respectivele emisiuni au fost .

Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Pandemia cu care ne confruntam este prilejul ideal pentru un experiment de care, pana acum, tuturor le era teama sa-l incerce. Este vorba despre munca de acasa, un subiect care nu e pe placul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )