Libnet.ro
UNICEF

19:32

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 29 martie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 29 martie

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

Gratiela Duban, eliminata din competitia Survivor Romania. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de sambata Concurentii ramasi in competitia Survivor Romania sunt deconectati total de ceea ce se intampla in lume, acestia neavand acces la informatii, decat prin intermediul .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 28 martie

Cel mai urmaritshow de umor a revenit pe micile ecrane cu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti sa .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 29 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de duminica 29 martie Bianca si Livian de la Puterea Dragostei .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 28 martie Andreea Oprica indragostita pana peste cap: Semeni .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )