Libnet.ro
UNICEF

15:00

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 24 martie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 24 martie

Gratiela si Ghita, propusi pentru eliminare. Acuzatii grave in echipa Faimosilor. Doua meciuri pentru eliminare, castigate la scor record de Echipa Razboinicilor, 10-0, respectiv 10-2, au detonat atmosfera in echipa Faimosilor, care s-a impartit in doua tabere. Emisiunea Survivor de pe Kanal D editia de 24 martie Gratiela Duban, Ghita Balmus si Emy Alupei . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 22 martie

Cel mai intens realitydin istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! Asteptarea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 21 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 23 martie

SurvivorRomania este competitia care nu doar ca ii determina pe concurenti sa isi atinga limitele din punct de vedere al rezistentei fizice, ci le schimba complet inclusiv alimentatia zilnica. Hrana putina, obtinuta cu mari eforturi, ajunge sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic, astfel ca multi dintre concurenti se introc acasa cu un numar impresionant .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 21 martie

Cel mai urmaritshow de umor a revenit pe micile ecranecu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti sa fie .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 22 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de duminica 22 martie Ramona de la Puterea Dragostei, cine este .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 21 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 21 martie Berna si Philip, o noua cearta monstru! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )