Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Klaus Iohannis, la vot: E important sa ne uitam bine la candidati

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 9. 35, la liceul Jean Monnet, din Capitala si i-a indemnat pe toti romanii sa mearga la urne.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, prin care i-a indemnat pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica, respectand masurile de protectie sanitara, menite sa previna.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. Zece alegatori au votat de doua ori primarul unei localitati din Gorj

Zece alegatori din comuna Matasari, din judetul Gorj, au votat de doua ori primarul localitatii. Politistii efectueaza cercetari in acest caz.

Alegeri Locale 2020. Si-a votat buletinul de vot. Alegatorul a fost amendat de politie

Un alegator din municipiul Targu Jiu a fost amendat de politisti dupa ce si-a vot buletinul de vot in timp ce se afla in cabina de votare.

Alegeri locale 2020. De ce Klaus si Carmen Iohannis nu vor fi vazuti impreuna la vot

Nici la aceste alegeri nu-l vom vedea pe presedintele Klaus Iohannis la vot impreuna cu sotia. Presedintele are viza de flotant in Sectorul 1 din Capitala, in timp ce Carmen Iohannis are buletin de Sibiu si va vota in orasul de resedinta. Premierul Ludovic Orban alege primarul intr-o comuna de langa Bucuresti.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )