Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre reintoarcerea elevilor in banci, din data de 8 februarie, adica din semestrul al doilea. Cand revin elevii la scoala Am ajuns in unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Incepand din semestrul 2, majoritatea scolilor se vor redeschide, in conditiile in . continuă pe Playtech

Nunta anului in showbizul romanesc. Anuntul de ultima ora al lui Alex Bodi

Cu toate ca trece printr-o perioada foarte grea, Alex Bodi este increzator in viitor, iar alaturi de Daria Radionova, acesta si-a facut deja planuri. Nunta anului in showbizul romanesc intr-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, indragostitii au spus cand va avea loc nunta. Desi formeaza un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit sa-si .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Ultima ora. Raed Arafat si-a facut vaccinul anti-Covid-19 in fata tuturor. Imaginile VIDEO sunt dovada

Nu putine sunt persoanele care au criticat faptul ca cele mai importante persoane din Romania au evitat sa se vaccineze anti-Covid, punandu-se la indoiala eficienta serului. in cursul zilei de astazi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin intermediul caruia anunta vaccinarea intregului personal al DSU, inclusiv al sefului DSU, Raed Arafat. Acesta .

Ce a patit Bogdan Stanoevici chiar inainte sa moara. Informatii de ultima ora din spital

S-a aflat ce a patit Bogdan Stanoevici chiar inainte sa moara. Informatii de ultima ora au aparut din spital. Doctorii romani au incercat sa-l salveze pe fostul actor cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, insa fara succes. Bogdan Stanoevici, supus unui tratament revolutionar inainte sa moara. Multe persoane au fost readuse la viata cu ajutorul .

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Informatii de ultima ora pentru sute de mii de romani. Ce se intampla cu carantina, chiar din weekend

Anglia se confrunta in aceste zile cu o rata de infectare in crestere. Situatia este si mai dramatica, mai ales dupa descoperirea unei noi tulpine de COVID-19. Autoritatile britanice spun ca noua tulpina se propaga mult mai repede in randul populatiei. Premierul Boris Johnson nu vrea sa riste relaxarea masurilor pe fondul noii crize. Anglia .

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. Un nou termen pentru alegerea furnizorului

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. ANRE va prelungi pana la 31 martie termenul in care cele 6 milioane de consumatori trebuie sa aleaga furnizorul de energie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )