Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cat a costat vestimentatia Simonei Halep, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Suma e uriasa

Playtech Playtech,
Cat a costat vestimentatia Simonei Halep, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Suma e uriasa

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, la Palatul Cotroceni, Simona Halep a ales pentru acest eveniment o tinuta speciala. Atenta la imaginea ei, artista a optat pentru un brand italian, purtand o rochie simpla neagra si pantofi de aceeasi culoare. Ce a purtat Simona Halep la intalnirea cu . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep: Ati scris o pagina de istorie in doar 55 de minute. A fost o lectie de ambitie

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o, vineri, pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Prietena Simonei Halep face dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon: Sunt impreuna de cand era junioara

Daniela Hantuchova, fosta jucatoare de tenis si prietena cu Simona Halep, a facut dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon. Hantuchova a vorbit despre preparatorul fizic al numarului 4 mondial, Teo Cercel, despre care a spus ca a contribuit enorm la ascensiunea Simonei. Daniela Hantuchova, despre Simona Halep si Teo Cercel: Sunt impreuna de cand era .

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj pentru a marca Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National al Romaniei, i.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis: Sunt mandra ca sunt romanca

UPDATESimona Halep a fost decorata cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Le multumesc tuturor,.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis: Sunt mandra ca sunt romanca - FOTO

UPDATESimona Halep a fost decorata cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Le multumesc tuturor,.

Canadienii sunt la picioarele Simonei Halep. Romanca e principala favorita a turneului de la Toronto

Simona Halep va reveni in competitii la Rogers Cup, turneu programat saptamana viitoare la Toronto, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

O fosta jucatoare vorbeste despre sotul Simonei Halep

Daniela Hantuchova, fosta jucatoare profesionista de tenis, a vorbit intr-un interviu acordat BBC despre oamenii din spatele succesului obtinut de Simona Halep la Wimbledon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )