Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Playtech Playtech,
Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic . continuă pe Playtech

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

PSD, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei in prezenta lui Orban si Iohannis: Stapanii se dau primii

Metroul din Drumul Taberei a ajuns subiect de dezbatere politica, dupa deschiderea sa, marti, in campanie electorala.

Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgara la adresa lui Iohannis

Inaugurarea magistralei de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei de astazi, 15 septembrie, petrecuta in prezenta lui Klaus Iohannis, nu a fost lipsita de evenimente. Ziua festiva, inceputa la 12:00, a fost perturbata la zece minute distanta de activista PSD Oana Lovin, care l-a intampinat pe seful statului cu o scandare vulgara. Aceasta a fost .

Iohannis si Orban, prezenti la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Presedintele Klaus Iohannis merge astazi, de la ora 12. 00, la ceremonia de inaugurare a noii magistrale de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Alaturi de el vor merge si premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform g4media.

Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis peste 3 zile. Aseara, au fost semnate ultimele procese verbale, in ciuda problemelor descoperite chiar saptamina aceasta.

Metrorex face ultimele proceduri pentru deschiderea magistralei din Drumul Taberei

Compania Metrorex deruleaza ultimele proceduri referitoare la punerea in functie a magistralei de me.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE CAMPANIA ELECTORALA: O blonda iesea de la sectia de votare...

Care este diferenta dintre un prost, un destept, un politician si un diplomat? - Prostul - spune ce stie - Desteptul - nu spune ce nu stie - Politicianul - spune ce nu stie - Diplomatul - nu spune ce stie.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, gata de inaugurare

Metroul din Drumul Taberei este aproape gata de inaugurare, potrivit anuntului facut de autoritati. Cu toate acestea, deschiderea oficiala depinde de semnarea procesului verbal de receptie. Aceasta procedura, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )