Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Playtech Playtech,
Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! . continuă pe Playtech

Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgara la adresa lui Iohannis

Inaugurarea magistralei de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei de astazi, 15 septembrie, petrecuta in prezenta lui Klaus Iohannis, nu a fost lipsita de evenimente. Ziua festiva, inceputa la 12:00, a fost perturbata la zece minute distanta de activista PSD Oana Lovin, care l-a intampinat pe seful statului cu o scandare vulgara. Aceasta a fost .

Oana Lovin Sparanghel a fost saltata de jandarmi dupa ce i-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis: E o opinie politica

Oana Lovin, cunoscuta drept protestatara cu sparanghel, a fost saltata marti, de catre jandarmi, dupa ce i-a strigat cuvinte obscene la portavoce presedintelui Klaus Iohannis, la inaugurarea metroului din Drumul Taberei.

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poti vedea dupa emisiune

Ana Maria Ababei, are 25 de ani si face parte din echipa satenilor de la emisiunea Ferma. Oraseni vs sateni, emisiunea care este difuzata pe Pro TV. Ea este pregatita pentru provocarea vietii ei participand la aceasta emisiune. Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV Tanara interpreta s-a nascut .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Femeia care si-a filmat fata in timp ce o batea si umilea, arestata pentru 30 de zile

Femeia care si-a filmat fata in varsta de 3 ani in timp ce o bate si o tortureaza a fost arestata pentru 30 de zile.

Sportivul executat fara drept de apel. Cine este si de ce era acuzat

Un sportiv celebru a fost executat fara drept de apel. Este vroba despre luptatorul iranian Navid Afkari. Acesta a fost executat dupa ce a fost condamnat la moarte. Un sportiv celebru a fost condamnat la 10 zile de la pronuntarea condamnarii Navid Afkari, luptator din Iran, a fost executat fara drept de apel, dupa ce .

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt. Ce spun producatorii despre imaginea ei

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt ramane in continuare o enigma. Toata lumea si-a pus intrebarea asta, iar aceasta va mai ramane mult timp fara raspuns, intrucat producatorii nu au vrut sa faca dezvaluiri despre imaginea ei. in schimb, producatorii au explicat de ce a scumpit sticla de spirt Mona, taman in .

Femeia care si-a torturat fetita de 5 ani, retinuta de politisti. Primele imagini cu mama batausa

Femeia din Bucuresti care s-a filmat in timp ce isi chinuia fetita de 5 ani intr-un mod inimaginabil a fost retinuta de politisti. Ea a fost adusa la audieri in aceasta seara. Cel mai probabil, procurorii vor propune arestarea ei pentru 30 de zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )