Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Playtech Playtech,
Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Serviciul de Paza si Protectie este dintre cele mai importante structuri de stat din Romania. Ofiterii din cadrul Serviciului au misiunea de a-i proteja pe presedinti si demnitari chiar cu pretul vietii. Ei sunt si cei care cunosc cele mai ascunse secrete ale celor pe care ii protejeaza, dar, de mai bine de 30 de . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti. Iresponsabilitatea PSD risca sa condamne generatii intregi sa plateasca niste costuri imense

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o profunda criza economica. El i-a acuzat pe social-democrati ca voteaza in Parlament tot felul de initiative.

IOHANNIS: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

ACTUALIZARE Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre cazul profesorului de la Oradea care ii indeamna pe elevi sa nu respecte regulile de protectie impotriva COVID-19. *ACTUALIZARE: Nu vad motive pentru un asa-numit lockdown, adica o situatie in care cetatenii sunt obligati sa stea la domiciliu. *ACTUALIZARE: Au mai ramas doar cateva zile pana la un moment definitoriu pentru modul in care vor evolua in urmatorii patru ani localitatile in care traim. in aceasta duminica mergem la urne pentru a decide cui ii incredintam responsabilitarea administrarii comunitatilor noastre. Presedintele Klaus Iohannis sustine azi la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Legile Justitiei trebuie, in aceasta toamna, sa intre in discutie si sa fie reparate. Lupta anticoruptie va prinde din nou viteza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca din aceasta toamna vor incepe discutiile pentru repararea Legilor Justitiei, ciuntite de PSD in incercarea de a pune mana pe Justitie. Seful statului a.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Klaus Iohannis, despre cresterea salariilor si pensiilor: Nu exista spatiu fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca este de dorit sa creasca pensiile si salariile profesorilor. Sunt lucruri pe care si eu mi le doresc si guvernul si le doreste si deja primii pasi s-au facut, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: De cei care vor castiga alegerile depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate si problemele de trafic, rezolvate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut,miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care duminica, 27 septembrie, romanii sunt.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, prin care i-a indemnat pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica, respectand masurile de protectie sanitara, menite sa previna.

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )