Libnet.ro
UNICEF

10:00

CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Playtech Playtech,
CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Un scandal urias a explodat, dupa ce un profesor din Oradea s-a filmat intr-o sala de curs in timp ce instiga elevii sa nu poarte masti la scoala, numindu-i niste animalute intr-un tarc. Pe langa politie, Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis si alte autoritati au criticat dur comportamentul simpatizantului miscarii fara masca. Profesor din Oradea, . continuă pe Playtech

Ultimele teste pentru spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest tip din lume

Spargatorul de gheata nuclear Arktika, prezentata drept cea mai puternica nava de acest tip din lume si care ilustreaza ambitiile Rusiei in Arctica, a fost lansat marti in mare pentru ultimele doua saptamani de teste, inainte de a intra in serviciu, scrie AFP.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP.

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

BURSELE LUMII Sectorul bancar din lume scade pe fondul unor acuzatii de spalare de bani

Bursele din Europa au scazut ieri, trase in jos de sectorul bancar, dupa ce un consortiu de jurnalisti a acuzat giganti din domeniu, printre care HSBC Holdings Plc, Deutsche Bank AG si ING Groep NV, ca au permis spalarea de bani la scara larga.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Rusia redevine cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia urmeaza sa isi consolideze pozitia de forta mondiala pe piata mondiala a graului, in conditiile in care in acest sezon ar urma sa fie responsabila pentru o cincime din comertul mondial.

Rusia redevine cel mai mare exportator de grau din lume. Cat acopera din piata mondiala aceasta tara, care acum 20 de ani depindea de importuri

Rusia urmeaza sa isi consolideze pozitia de forta pe piata mondiala a graului, in conditiile in care in acest sezon ar urma sa fie responsabila pentru o cincime din comertul mondial, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Coronavirus: Londra va gazdui primele teste de incercare din lume. Voluntarii vor fi infectati intentionat

Londra va gazdui primele teste de incercare pentru Covid-19, in care voluntari sanatosi sunt infectati intentionat cu coronavirus cu scopul de a evalua eficacitatea unor vaccinuri experimentale, scrie Financial Times.

A descoperit din greseala manualul de utilizare pentru cel mai vechi computer din lume

Cercetatorii vor putea dobandi o intelegere mai profunda a ceea ce este considerat cel mai vechi computer digital din lume, dupa ce a fost gasit manualul de utilizare considerat pierdut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )