Libnet.ro
UNICEF

11:30

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Playtech Playtech,
CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat . continuă pe Playtech

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre .

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Digi24: CTP a analizat conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat conferinta de presa tinuta de presedintele Klaus Iohannis, miercuri seara, si a spus ca seful statului s-a schimbat de la preluarea mandatului, in 2014.

CTP, concluzie dupa conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Cristian Tudor Popescu afirma ca singurul scop al conferintei de presa sustinuta de Klaus Iohannis, miercuri seara, a fost acela de a dea o impresie de umanitate. Domnul Iohannis a dorit in primul rand in.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

Ce a spus Firea, cand a vazut cum arata Dragnea dupa 5 luni de inchisoare. Reactie neasteptata

Ce a spus Gabriela Firea, edilul Capitalei, cand a vazut cum arata fostul lider PSD, Liviu Dragnea, dupa 5 luni de inchisoare. Reactia este neasteptata. Ce a spus Firea, cand a vazut cum arata Dragnea dupa 5 luni de inchisoare? Liviu Dragnea a fost scos, marti dimineata, din Penitenciarul Rahova si dus in fata judecatorilor .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )