Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Metoda Viorica Dancila vs. Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Metoda Viorica Dancila vs. Klaus Iohannis

Iata cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Astfel, cu o zi inainte de alegerile locale 2020, aceasta si-a schimbat pozele de Facebook in care apare cu familia ei. Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri De altfel, la fel a . continuă pe Playtech

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Gabriela Firea, postare pe Facebook inainte de rezultate: Multumesc tuturor femeilor! ii astept si pe domni...

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a multumit, pe o retea sociala, tuturor femeilor din Bucuresti care au iesit astazi la vot.

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Gabriela Firea: Mai sunt doua ore. Va invit sa votati pentru investitia in oameni

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Generala, a indemnat duminica seara alegatorii sa iasa la vot, cu doar doua ore inainte de inchiderea sectiilor de votare.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Nicusor Dan si Gabriela Firea, despartiti de doar doua procente in ultimul sondaj inaintea alegerilor (FOTO)

Doar doua puncte procentuale ii despart pe Nicusor Dan si Gabriela Firea in ultimul sondaj dat publicitatii inainte de desfasurarea alegerilor locale. Candidatul PNL-USRPLUS are 42% in sondajul realizat de No.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )