Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce ii cere sa faca in legatura cu interlopii

Playtech Playtech,
Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce ii cere sa faca in legatura cu interlopii

Blogger de parenting, influencer si prezentator TV, Dan Cruceru de la Survivor are un mesaj important pentru Klaus Iohannis. Iata ce ii cere vedeta presedintelui sa faca in legatura cu interlopii din Romania! Mesajul lui Dan Cruceru de la Survivor pentru Iohannis Dan Cruceru, tatal a doi copii si unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, mesaj pentru alegatorul PSD: il invit sa se uite daca Bucurestiul e curat, daca sunt gropi in asfalt, daca are apa calda, daca in transportul in comun e aer conditinat

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in opinia sa, el are prima sansa de a castiga batalia electorala. Dan a subliniat ca bucurestenii trebuie sa se prezinte la urne de.

Violeta Alexandru, mesaj pentru alegatorii bucuresteni: Va amintiti programul PSD-istilor cu sute de pagini? Si eu m-am saturat de minciunile lor. Noi promitem cateva lucruri si ne tinem de ele (VIDEO)

Presedinta PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat ca liberalii vin cu proiecte concrete pentru bucuresteni, nu cu initiative populiste si sute de pagini de minciuni, asa cum a facut PSD. Alexandru a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )