Libnet.ro
UNICEF

15:30

Decizie in cazul revocarii lui Kovesi: planul PSD e desavarsit de CCR

Playtech Playtech,
Decizie in cazul revocarii lui Kovesi: planul PSD e desavarsit de CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei a luat o decizie in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA. Aceasta a fost ceruta de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, dar refuzata de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei. CCR a decis ca Iohannis ar fi trebuit sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi. Revocarea sefei DNA a fost []. continuă pe Playtech

Surse: Cum s-a votat la CCR in cazul revocarii lui Kovesi

Votul judecatorilor Curtii Constitutionale in cazul deciziei privind refuzul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost de 6 la 3, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au aratat ca au.

Basescu anunta de pe acum decizia Curtii Constitutionale in cazul revocarii lui Kovesi: CCR nu poate face din presedinte un notar!

Fostul presedinte Traian Basescu a anticipat, duminica seara, decizia pe care o va da Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cazul dreptului sefului statului de a refuza revocarea sefei DNA. Basescu.

Cine sunt judecatorii CCR care au votat impotriva existentei unui conflict intre Guvern si presedinte pe tema revocarii lui Kovesi: Decizia, luata dupa negocieri purtate in toaleta

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )