Libnet.ro
UNICEF

12:00

Diana Sosoaca i-a pus gand rau lui Klaus Iohannis. Ce plan a pus la cale impotriva presedintelui

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca i-a pus gand rau lui Klaus Iohannis. Ce plan a pus la cale impotriva presedintelui

In cursul zilei de duminica, mai multi senatori s-au prezentat la Parlament pentru a indeplini formalitatile legale care sa le permita sa-si preia mandatul de parlamentari. Printre acestia s-au aflat nume sonore pe scena politica, printre care, Gabriela Firea, senatoarea AUR, Diana Sosoaca, Florin Citu si Marcel Vela. Cea care a atras din nou atentia . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca, traumatizata dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: M-as simti mai in largul meu daca vizitez un client la inchisoare

Diana Sosoaca a oferit in cursul serii de duminica un interviu in exclusivitate pentru Ion Cristoiu. Aceasta a abordat problema pandemiei in Romania, a vorbit despre familia si originile sale, dar si despre vizita pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, acolo unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. Ce origini are, de fapt, Diana .

Lovitura crunta primita de Diana Sosoaca. Nu mai are scapare, ce a cerut acum premierul Romaniei

Luni a avut loc prima sedinta a noului Parlament al Romaniei. Atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat au avut loc primele sedinte de lucru. Nu au fost foarte multi senatori, dar cei care au fost prezenti s-au pus pe treaba. PDin pacate, a existat si un moment iesit din comun. Este vorba de .

DOCUMENTE Senatul cere Ministerului Sanatatii sa verifice adeverinta de sanatate care ar scuti-o pe Diana Sosoaca de purtarea mastii

Comisia de validare a Senatului a solicitat, luni, Ministerului Sanatatii si Directiei de Sanatate Publica sa faca verificari privind modul in care senatoarea AUR Diana Sosoaca a obtinut o adeverinta medicala in care i se recomanda sa nu poarte masca de protectie. Demersul comisiei de validare vine dupa ce mai multi senatori au reclamat ca avocata nu poarta masca in plenul camerei superioare. Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari.

Diana Sosoaca si-a divulgat singura secretul. Tot adevarul despre intrarea ei in partidul AUR e acesta VIDEO

Invitata la Canal 33 pentru un interviu de senzatie, noua senatoare AUR a raspuns unor intrebari ale jurnalistului Alexandru Catalan. Cu aceasta ocazie, secretul Dianei Sosoaca s-a aflat abia acum. Care este acesta? Vom afla impreuna in cele ce urmeaza. Secretul Dianei Sosoaca s-a aflat in timp ce raspunea unor intrebari despre Guvernul Orban, avocata .

Cum s-a transformat Diana Sosoaca in Viorica Dancila, peste noapte. Romanii au avut un soc VIDEO

De cand a aparut in atentia publicului, avocata care a atras atentia asupra ei la Romania TV primeste multe critici. Una dintre ele a fost legata de aspectul sa fizic, deloc demn pentru o femeie care pretinde un loc in politica romaneasca. Dar va vom prezenta, in cele ce urmeaza, cum s-a transformat Diana Sosoaca .

Diana Sosoaca e in pericol. Senatoarea AUR a spus ce i se pregateste: Vor internarea mea cu forta

Noul senator de Iasi, avocata Diana Sosoaca, una din cele mai vehemente voci din ultima perioada, este speriata. in postarile ei de pe Facebook, avocata a declarat ca se teme atat pentru familia ei, cat si pentru ea. Se pregateste infectarea mea si a familiei mele Dupa castigarea alegerilor parlamentare cu un scor nesperat de .

UPDATE Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari

Diana Sosoaca a tinut luni sa transmita live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima sedinta de validare a mandatului si de depunere a juramantului. Ea a aparut, ca de fiecare data, fara masca de protectie. Daca cineva a spus ca am venit in groapa cu lei s-a inselat, am venit in groapa cu hiene, a spus Sosoaca. Premierul interimar Nicolae Ciuca a reactionat spunand ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte legea, iar institutiile abilitate ar trebui sa faca verificari.

Diana Sosoaca, senatoare AUR, fara masca in Parlament, la indeplinirea formalitatilor necesare preluarii mandatului

Printre senatorii care au mers duminica, 20 decembrie, in Parlament pentru realizarea formalitatilor. inainte de preluarea mandatului, a fost si Diana Sosoaca, senatoare AUR, care s-a prezentat fara masca de protectie intr-un spatiu inchis, unde se aflau mai multe persoane. Conform declaratiilor sale, Sosoaca are ca prioritati legislative anularea amenzilor date in starea de alerta si in cea de urgenta.

Senatoarea Diana Sosoaca, acuzatii grave: Se pregateste internarea mea cu forta

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, sambata seara, intr-un live pe Facebook, ca a primit informatii potrivit carora cineva doreste sa o interneze cu forta in spital. Sosoaca e printre persoanele vocale care s-au declarat impotriva purtarii mastii, aceasta nerespectand regulile de siguranta sanitara nici la consultarile de la Cotroceni.

Presedinte Comisia de validare din Senat: Adeverinta medicala prezentata de Diana Sosoaca pentru a nu purta masca nu are valoare juridica

Adeverinta medicala pe care senatoarea AUR Diana Sosoaca a folosit-o in Senat pentru a nu purta masca de protectie nu produce efecte juridice, iar medicul de medicina muncii din Senat e singurul competent sa spuna daca diagnosticul se inscrie intre cele pentru care nu este indicata purtarea mastii de protectie, spune senatorul PNL Iulia Scantei, presedinte al Comisiei de validare a mandatelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )