Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce a facut Carmen Iohannis inainte sa voteze singura, in Sibiu! Nimeni nu se astepta la asta

Playtech Playtech,
Ce a facut Carmen Iohannis inainte sa voteze singura, in Sibiu! Nimeni nu se astepta la asta

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, pe nume Carmen Iohannis, a votat duminica in Sibiu, la cateva ore dupa ce presedintele Romaniei a votat la Bucuresti. Aceasta s-a prezentat singura la sectia de votare. Ce a facut Carmen Iohannis inainte sa voteze singura, in Sibiu! Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul . continuă pe Playtech

Carmen Iohannis a votat la Sibiu: Prima doamna a mers singura la sectia de votare

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a votat la alegerile locale la o sectie din Sibiu. Prima doamna a mers singura sa voteze, in jurul orei 12. 30, dupa ce a iesit de la slujba de la Biserica.

Carmen Iohannis a venit singura la vot, in Sibiu

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminica, in Sibiu, la cateva ore dupa ce seful statului a votat, la Bucuresti. Ea a venit singura si nu a facut declaratii.

Carmen Iohannis a mers singura la vot, la Sibiu Presedintele a votat la Bucuresti

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a votat, duminica, in Sibiu, la cateva ore dupa ce seful statului a votat la Bucuresti. Ea a venit singura la sectia de votare.

Alegeri locale 2020. De ce Klaus si Carmen Iohannis nu vor fi vazuti impreuna la vot

Nici la aceste alegeri nu-l vom vedea pe presedintele Klaus Iohannis la vot impreuna cu sotia. Presedintele are viza de flotant in Sectorul 1 din Capitala, in timp ce Carmen Iohannis are buletin de Sibiu si va vota in orasul de resedinta. Premierul Ludovic Orban alege primarul intr-o comuna de langa Bucuresti.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )