Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Playtech Playtech,
Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca i-a pus gand rau lui Klaus Iohannis. Ce plan a pus la cale impotriva presedintelui

In cursul zilei de duminica, mai multi senatori s-au prezentat la Parlament pentru a indeplini formalitatile legale care sa le permita sa-si preia mandatul de parlamentari. Printre acestia s-au aflat nume sonore pe scena politica, printre care, Gabriela Firea, senatoarea AUR, Diana Sosoaca, Florin Citu si Marcel Vela. Cea care a atras din nou atentia .

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

Surse: Mesajul transmis de Klaus Iohannis liberalilor despre formarea noului Guvern

Negocierile politice continua, mai alesin ceea ce priveste programul de guvernare. Pentru ca Romaania are nevoie cat mai repede de o guvernare, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj.

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Ceremonia lui Klaus Iohannis a fost intrerupta. Un protestatar a fost luat cu duba de jandarmi

A fost scandal in momentul in care Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei. Un barbat l-a apostrofat pe presedinte pana cand a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din Decembrie 1989 (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a depus, luni dimineata, o coroana de flori, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din Decembrie 1989. Un gest similar a facut, tot luni dimineata, si.

Parlamentul nou ales se intruneste astazi, la convocarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis

Noul Parlament se intrunesteluni, de la ora 12. 00, la convocarea presedintelui Klaus Iohannis. Reprezentantii Camerei Deputatilor si ai Senatului urmeazasa prezinte programul de guvernare, lista.

Business report: Multe deconturi pentru munca flexibila vor fi respinse. Semestrul lui Klaus Iohannis. Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin. Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse * Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari * Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti * Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin * Semestrul lui Klaus Iohannis * Unde e criza? Circa 5. 000 romani au intrat in 2020 in liga celor cu depozite de peste 100. 000 de euro * invatamintele financiare ale lui 2020, din perspectiva unui manager de investitii * Bataie pe energia scoasa acum la vanzare pentru a fi consumata anul viitor * Liderul BNS Dumitru Costin sustine ca intentia viitorului Guvern ar fi de a ingheta salariul minim pe economie la valoarea din acest an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )