Libnet.ro
UNICEF

16:31

Incident la Constanta, de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis VIDEO

Playtech Playtech,
Incident la Constanta, de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis VIDEO

Incident la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanta. Un militar a lesinat in timp ce presedintele Romaniei tinea un discurs. Colegii femeii doborate de oboseala, caldura si emotii au intervenit imediat pentru a o ajuta. Incident de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis O femeie militar din Garda . continuă pe Playtech

Spectacol naval de amploare la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Sunt asteptate 20.000 de persoane, la festivitati participa si presedintele Iohannis

Un spectacol naval de amploare incepe la ora 9. 55 loc la Constanta, de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni. Sunt asteptate 20. 000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitatile de la malul Marii Negre participa si presedintele Klaus Iohannis.

Cum a reactionat Iohannis cand un militar american care participa la ceremoniile de Ziua Marinei a lesinat

Unui militar american care participa la ceremoniile de Ziua Marinei, de pe faleza din Constanta, i s-a facut rau in timpul discursului lui Klaus Iohannis. Militarul a fost preluat de o ambulanta. Klaus.

Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un militar a lesinat in dreptul lui Klaus Iohannis

Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un marinar a lesinat in urma cu scurt timp. Spectacolul naval de amploare de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave,.

VIDEO. Un militar american a lesinat in timpul discursului lui Iohannis de Ziua Marinei Gabriel Les: A fost doar o cadere de glicemie, este la Spitalul Militar

Un militar american care participa la festivitatile de Ziua Marinei, de la Constanta, a lesinat in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis.

VIDEO Militar lesinat chiar langa Iohannis, la Ziua Marinei. Reactia presedintelui care isi rostea discursul

Un militar american a lesinat la festivitatile de Ziua Marinei, chiar dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis. Tanarul a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un militar american a lesinat la Ziua Marinei Romane, chiar in dreptul lui Klaus Iohannis! Detalii de ultim moment (VIDEO)

Un militar din SUA, care participa la festivitatile de Ziua Marinei Romane de la Constanta, a acuzat o stare de rau, resimtindu-se din cauza caldurii. Tanarului i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar mai m.

Ziua Marinei Romane. Spectacol grandios organizat de Fortele Navale Romane - Galerie FOTO si VIDEO

Spectacolul naval grandios de Ziua Marinei Romane. UPDATE - Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un marinar a lesinat UPDATE - Klaus Iohannis a decorat Bricul Mircea.

Constanta: Unui militar care participa la ceremoniile de Ziua Marinei i s-a facut rau

Unui militar care participa la ceremoniile de Ziua Marinei, de joi, de pe faleza din Constanta, i s-.

Masuri speciale de Ziua Marinei: fara drone, fara bagaje mari. Ucrainenii au declinat participarea la spectacolul naval

De Ziua Marinei va fi interzisa folosirea dronelor pentru filmarea spectacolului de pe faleza Comandamentul Flotei din zona Cazinoului din Constanta. Pentru prima oara, spectatorii sunt rugati sa nu vina cu bagaje voluminoase. Masura este luata de Fortele Navale Romane din ratiuni de securitate si de fluidizare a desfasurarii marelui eveniment nautic-militar.

Parada online de Ziua Marinei 2019. VIDEO cu evenimentul de la Constanta

Spectacolul naval de amploare de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni, a inceput la Constanta. Participa presedintele Klaus Iohannis si ministru al Apararii, Gabriel Les. Pentru marcarea Zilei Marinei Romane, sunt planificate festivitati in Constanta, unde se estimeaza participarea a aproximativ 20. 000 de persoane, in Braila, .

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )