Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ion Iliescu poate fi urmarit penal. Decizia lui Iohannis in dosarul Revolutiei

Playtech Playtech,
Ion Iliescu poate fi urmarit penal. Decizia lui Iohannis in dosarul Revolutiei

Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei post-comuniste, poate fi urmarit penal. Klaus Iohannis a dat avizul pozitiv. Alaturi de el mai sunt Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Ion Iliescu poate fi urmarit penal si in actul procurorului general se arata ca avizul este necesar pentru calitatea sa de membru si presedinte al Consiliului Frontului []. continuă pe Playtech

Ion Iliescu, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea sa penala in dosarul Revolutiei: Nu vad cadrul legal al avizului. Totul se transforma intr-o farsa

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat vineri seara dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea de urmarire penala in cazul sau in dosarul Revolutiei. intr-o postare pe blog-ul personal,.

Petre Roman, dupa decizia lui Iohannis: Am un sentiment acut de revolta. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Petre Roman s-a declarat revoltat dupa decizia presedintelui Iohannis de a da avizpentruurmarirea penala a sa, dar si a lui Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei.

Ion Iliescu, reactie dupa ce Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de acesta in dosarul Revolutiei: Stau cu capul sus la judecata istoriei

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a transmis un comunicat de presa dupa ce presedintele Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de acesta, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul.

Ion Iliescu si reactiile starnite pe net dupa avizul pozitiv al lui Iohannis

Ion Iliescu este tot mai detestat de romani, iar reactiile lor pe internet sunt graitoare. Fie ca sunt amuzante sau presarate cu insulte, comentariile arata cat de mult il urasc pe fostul presedinte. Vineri, 13 aprilie, a fost zi cu ghinion pentru Ion Iliescu. Klaus Iohannis a trimis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire [].

Klaus Iohannis, aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele.

Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei, acuzati de infractiuni contra umanitatii

Presedintele Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penalea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii in dosarul.

Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei, acuzati de infractiuni contra umanitatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penalea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii in dosarul.

Klaus Iohannis a avizat cererea de urmarire penala pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman si G. V. Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, avizele pentru urmarirea penala pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei.

Ion Iliescu a postat, pe blogul personal, reactia cu privire la dosarele Mineriada si Revolutia

In cadrul unei postari, pe blogul personal, Ion Iliescu a facut o serie de afirmatii cu privire la dosarele controversate Mineriada si Revolutia. Acesta a consemnat ca: am decis sa ies din tacerea pe care mi-am impus-o in legatura cu actiunile justitiei in cazul dosarelor generic numite Revolutia si Mineriada, din obligatia de a lamuri cateva lucruri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )