Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Nicolicea (PSD) despre demersul lui Iohannis de a cere demisia premierului: Este o chestiune propagandistica. Presedintele se comporta pe lnga Constitutie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat vineri ca seful statului nu are printre atributii retragerea increderii premierului sau Guvernului, iar demersul acestuia de a cere demisia prim-ministrului reprezinta 'o chestiune propagandistica', relateaza Agerpres. Nicolicea a mai sustinut ca seful statului se comporta pe langa Constitutie.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

USR sustine demersul lui Iohannis privind demisia premierului: Presedintele a dat deja prea multe sanse PSD

USR a transmis vineri ca sustine demersul presedintelui Klaus Iohannis privind demisia premierului Viorica Dancila, precizand ca seful statului a dat deja prea multe sanse PSD.

Presedintele ii cere demisia Premierului

ACTUALIZARE 12:45 USR: Sustinem solicitarea presedintelui Iohannis si asteptam demisia premierului. ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Eugen Nicolicea: Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia lui Iohannis? O declaratie pur propagandistica (VIDEO)

Deputatul Eugen Nicolicea a catalogat solicitare publica a presedintelui drept un gest de propaganda si a afirmat ca la fel se poate cere si demisia presedintelui. Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )