Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public, pe data de 15 ianuarie. De ce a spus pas presedintele in prima etapa

Klaus Iohannis a hotarat sa se vaccineze in cadrul celei de-a doua etape. Presedintele Romaniei a comunicat decizia in data de 12 ianuarie, prin intermediul unei conferinte de presa. Pentru a marca.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

Starea de alerta a fost prelungita in Romania in data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca cel putin pentru moment, nu este.

Ce se intampla cu taxa auto in Romania 2021. Ministrul mediului a facut anuntul azi

La nivel european exista directive de reducere a nivelului de poluare, mai ales cand vine vorba de autoturisme. Tanczos Barna, ministrul mediului, anunta demararea unor discutii privind introducerea unei noi taxe auto. Noua taxa, mai spune ministrul, are menirea de a ajuta la scaderea nivelului de poluare, la nivel national. Tanczos Barna, ministrul mediului, propune .

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a refuzat o decoratie propusa de Klaus Iohannis

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a anuntat ca a refuzat o decoratie propusa de presedintele Klaus Iohannis . El isi precizeaza ca situatia culturii din Romania este una critica si acuza autoritatile ca nu au facut nimic pentru a salva.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )