Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in . continuă pe Playtech

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv. iCCJ a respins ieri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele situate in Sibiu ale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, lovitura pentru cei care l-au acuzat ca si-a .

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis s-a aratat dispus sa se vaccineze printre primii anti-COVID-19. De ce nu l-au lasat specialistii

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie printre primii vaccinati anticoronavirus, pentru a le da romanilor incredere sa se vaccineze si ei, insa specialistii i-au spus ca un astfel de gest ar putea.

Klaus Iohannis s-a declarat dispus sa se vaccineze printre primii. De ce nu l-au lasat specialistii

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina anti-Covid in a doua etapa a campaniei, desi le-a facut specialistilor propunerea de a fi printre primii vaccinati pentru a fi un exemplu si a le da oamenilor incredere. Specialistii i-au sugerat insa sa se confomeze strategiei de vaccinare pentru a nu genera speculatii.

Klaus Iohannis s-a declarat dispus sa se vaccineze printre primii, pentru a da oameilor incredere

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina anti-Covid in a doua etapa a campaniei, desi le-a facut specialistilor propunerea de a fi printre primii vaccinati pentru a fi un exemplu si a le da oamenilor incredere. Specialistii i-au sugerat insa sa se conformeze strategiei de vaccinare pentru a nu genera speculatii, relateaza news. ro.

Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19, dar nu s-a dorit sa apara speculatii, astfel ca s-a decis ca va fi imunizat atunci cand ii va veni timpul, respectiv in etapa a doua, odata cu demnitarii.

Surse: Mesajul transmis de Klaus Iohannis liberalilor despre formarea noului Guvern

Negocierile politice continua, mai alesin ceea ce priveste programul de guvernare. Pentru ca Romaania are nevoie cat mai repede de o guvernare, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la CCR modificarea Legii privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la CCR Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 821993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. in data de 2 decembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )