Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Playtech Playtech,
Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in . continuă pe Playtech

Adrian Nastase, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Nu scriu mai mult pentru ca vreau sa raman modest!

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe bogul sau, ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului SUA in Romania Adrian Zuckerman decoratia pe care i-a retras-o lui.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PNL si Costel Alexe: Eu as astepta cel putin sa se autosuspende din functiile pe care le are

Klaus Iohannis a declarat ca se asteapta ca fostul ministru Costel Alexe sa se suspende din functiile pe care le are pana in momentul in care isi clarifica situatia, actualul sef al CJ Iasi fiind urmarit penal de DNA.

Klaus Iohannis a anuntat cand se va vaccina. Momentul va fi transmis in direct

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti seara ca se va vaccina public impotriva coronavirusului, pentru a da un exemplu ca aceasta este singura metoda eficienta pentru a invinge pandemia. De.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier, acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari de la reprezentantii unei companii austriece

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri,.

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Adrian Nastase: Stirea aceasta a cazut ca un traznet

Adrian Nastase a comentat, marti, intr-o postare pe blogul sau, plecarea lui Adrian Zickerman din postul de ambasador al SUA la Bucuresti, dupa numai doi ani.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )