Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, gasit mort in Fagaras. Imagini emotionante

Playtech Playtech,
Ministrul de Interne, la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, gasit mort in Fagaras. Imagini emotionante

Ministrul Afacerilor Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Mihai Fifor a citit Ordinul National prin care presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pentru contributia adusa sportului romanesc. Ministrul de Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok Alpinistul a fost inmormantat cu onoruri militare in . continuă pe Playtech

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat de pe munte. Sotia lui a postat un mesaj sfasietor

Trupul alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras, sambata, a fost coborat de pe munte si a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu. Sotia lui a postat un mesaj sfasietor pe retelele de socializare. Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat de pe munte Zsolt Torok a fost dat .

Ministerul Tineretului si Sportului, condoleante catre familia alpinistului Zsolt Torok: `Lumea sportului romanesc deplange disparitia unuia dintre cei mai importanti performeri ai alpinismului romanesc`

Ministerul Tineretului si Sportului a transmis, sambata seara, condoleante familiei alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit decedat in Muntii Fagaras, in apropiere de varful Negoiu.

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost RECUPERAT de salvamontisti

Salvamontistii sibieni au reusit in cursul noptii de sambata spre duminica sa recupereze din zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sambata, a anuntat seful Sa.

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost recuperat de salvamontisti

Salvamontistii sibieni au reusit in cursul noptii de sambata spre duminica sa recupereze din zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sambata, a anuntat seful Sa.

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost recuperat de salvamontisti

Salvamontistii sibieni au reusit in cursul noptii de sambata spre duminica sa recupereze din zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sambata, a anuntat seful Salvamont Sibiu, Adrian David, citat de Agerpres.

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat din munte, fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat de pe munte de salvamontisti, pe cale terestra, si a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten.

A MURIT FIUL MUNTILOR! Celebrul alpinist Zsolt Torok, gasit mort in Muntii Fagaras. E soc total...

Unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din Romania,Zsolt Torok, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mortin zona Varfului Negoiu, dupa ce a fost dat disparut inMuntii.

Trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat in Muntii Fagaras, recuperat de salvamontisti

Salvamontistii sibieni au reusit in cursul noptii de sambata spre duminica sa recupereze din zona Va.

Trupul lui Zsolt Torok va fi coborat din munte de echipele Salvamont, elicopterul solicitat pentru operatiune neputand interveni din cauza vremii

Trupul alpinistului Zsolt Torok, mort, sambata, in Muntii Fagaras, va fi coborat din munte de echipele Salvamont, intrucat elicopterul solicitat pentru operatiune nu poate interveni din cauza vremii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )