Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mircea Badea stie de ce Iohannis refuza dezbaterea cu Dancilla. Reactie exploziva

Playtech Playtech,
Mircea Badea stie de ce Iohannis refuza dezbaterea cu Dancilla. Reactie exploziva

Mircea Badea sustine ca presedintele Klaus Iohannis refuza dezbaterea electorala propusa de Viorica Dancila pentru ca este faraon si fricos. Prezentatorul postului de televiziune Antena 3 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care il critica pe actualul sef de stat. Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila. Mircea Badea crede ca presedintele Romaniei . continuă pe Playtech

Mircea Badea stie deja ce se va intampla in turul 2 al alegerilor prezidentiale: Am renuntat sa mai astept o urma de inteligenta

Mircea Badea a abordat iarasi tema alegerilor prezidentiale, in acesta luni, la o zi dupa inchiderea sectiilor de vot, din tara si diaspora. Romanii au mers duminica sa isi aleaga viitorul conducator, iar potrivit rezultatelor finale publicate de BEC, Klaus Iohannis ar conduce detasat in lupta electorala. Mircea Badea stie deja ce se va intampla .

Klaus Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila propusa de PSD: Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept

Klaus Iohannis a anuntat ca nu va avea nicio dezbatere cu Viorica Dancila, dat fiind faptul ca face parte dintr-un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei.

Motivul pentru care Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila. Seful de campanie al presedintelui dezvaluie strategia acestuia in cel de-al doilea tur de scrutin

Seful de campanie al PNL la alegerile prezidentiale, Dan Motreanu, scrie, pe Facebook, ca invitatia Vioricai Dancila pentru Klaus Iohannis la dezbatere electorala inainte de turul II de scrutin este un.

Cum ar putea pierde Iohannis alegerile, in viziunea lui Mircea Badea. Ce se intampla cu Viorica Dancila

Prezentatorul TV a revenit la subiectul alegerilor, in seara de luni, in cadrul emisiunii sale de pe Antena 3. Mircea Badea a vorbit despre modul in care actualul presedinte Klaus Iohannis ar putea pierde alegerile, turul 2 al scrutinului electoral, care va avea loc pe data de 24 noiembrie 2019. Romanii isi vor putea exprima .

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea face anuntul BOMBA despre VOTUL din turul 2

Mircea Badea crede ca stie deja cum se va vota in turul doi: anti sau pro Werner. Ma uit la tv la reporterasii frenetici. Am.

Mircea Badea, despre primul tur al alegerilor prezidentiale in stilul propriu: A luat binisor pentru cat e de prost

Mircea Badea si-a scris parerea, in stilul propriu, pe Facebook, despre primul tur al alegerilor prezidentiale. Prezentatorul de televiziune i-a avut ca subiect pe Klaus Iohannis, Dan Barna si Mircea Diaconu. Mircea Badea, despre primul tur al alegerilor prezidentiale Datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa centralizarea voturilor din toate sectiile de votare din .

Mircea Badea si Bogdan Chirieac, dialog incendiar dupa prezidentiale: Aproape 40% dintre cetatenii care l-au votat pe Iohannis n-au liceu. Nu au liceu dar...

Bogdan Chirieac si Mircea Badea au avut un dialog incendiar dupa ce primele rezultate la prezidentiale au fost facute publice. Din cifrele prezentate rezulta ca aproape 40% dintre cetatenii care nu au liceu.

Cu cine nu va vota sub nicio forma Mircea Badea. Dezbatere aprinsa la Antena 3 cu Mugur Ciuvica

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Mircea Badea si Mugur Ciuvica au fost intrebati cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul Mircea Badea si Mugur Ciuvica, fost consilier al .

Mircea Badea, despre Dan Barna: 14,71%, enorm pentru un baietel care... nimic

Mircea Badea sustine ca scorul lui Dan Barna la prezidentiale e urias pentru nimeni de pe planeta. Badea a declarat ca 14,71% pentru un baietel simplut care nimic e enorm. Vai, vai, vai,.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut un mesaj acid pentru Andreea Esca, dupa ce stirista a afirmat, intr-un interviu, ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat in tara dupa Revolutia din 1898.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )