Libnet.ro
UNICEF

18:15

5 momente istorice din Romania care-i arata lui Iohannis de ce e importanta dezbaterea

Playtech Playtech,
5 momente istorice din Romania care-i arata lui Iohannis de ce e importanta dezbaterea

Chiar nu mai sunt necesare dezbateri intre Klaus Iohannnis si Viorica Dancila, stie lumea cine este unul si cine este altul,spunea prim-vicepresedinta PNL, Raluca Turcan. Dar chiar. continuă pe Playtech

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

ALEGERILE PREZIDENTIALE din Romania, in PRESA INTERNATIONALA: Romanii sustin un politician care a castigat admiratie din partea Occidentului

Alegerile prezidentiale din Romania sunt dezbatute, duminica, in presa internationala. Reuters scrie ca alegatorii romani merg duminica la urne pentru a il sustine pe Klaus Iohannis, un politician.

Rezultate partiale AEP, ora 23.00. S-au numarat voturile din mai multe judete. Klaus Iohannis, peste 36%

Romanii au fost chemati duminica, 10 noiembrie, sa spuna pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Marele castigator este Klaus Iohannis, care s-a distantat considerabil de ocupantul locului doi. Biroul Electoral Central a inceput numaratoarea oficiala si prezinta propriile rezultate oficiale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Pe primul loc .

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )