Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, intalnire cu Ludovic Orban si Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit joi dimineata cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria si apoi au mers impreuna si s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Acestia au vorbit despre campania electorala iar Iohannis i-a dat sfaturi in legatura cu Primaria Generala, arata sursele Adevarul.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

intalnire misterioasa la Palatul Cotroceni: Ludovic Orban si Nicusor Dan, chemati de presedintele Iohannis. Pot sa confirm...

Vizita surpriza in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan au avut o discutie cu Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Tariceanu, dupa vizita lui Nicusor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabila!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, chemandu-l preferential pe candidatul sustinut de fortele de dreapta, Nicusor Dan, la discutii la Cotroceni, joi dimineata.

Ciolacu, despre intalnirea lui Nicusor Dan cu Iohannis: La Cotroceni s-a facut un sediu de campanie. Timp de 4 ani nu a chemat-o niciodata pe Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat ca Palatul Cotroceni s-a transformat in sediu de campanie, intrebat despre intalnirea intre Nicusor Dan si Klaus Iohannis. Liderul PSD l-a intrebat pe seful statului de ce timp de 4 ani nu a chemat-o niciodata pe Gabriela Firea la Cotroceni si sa fie interesat de problemele bucurestenilor.

Nicusor Dan, ajuns din urma de propriile declaratii: Iohannis a esuat! El, practic, nu mai conteaza

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este ajuns din urma de propriile sale declaratii, atunci cand il critica pe Klaus Iohannis si spunea ca presedintele nu mai conteaza pe scena politica.

Nicusor Dan a mers la Cotroceni cu Ludovic Orban. Presedintele Iohannis, mesaj de sustinere: Solutiile lui sunt fezabile

Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan sustinut de PNL si USR la PMB, s-au intalnit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )