Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pensii 2020. Cine poate iesi mai devreme la pensie: lista a fost schimbata

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cine poate iesi mai devreme la pensie: lista a fost schimbata

O lege actualizata le va permite romanilor care au locuit 30 de ani in zone cu poluare masiva sa iasa mai devreme cu doi ani la pensie, fara penalizari. Lista localitatilor vizate a fost extinsa. Mai devreme la pensie, in orasele poluate. Lista a fost schimbata Klaus Iohannis a promulgat pe 10 septembrie legea potrivit . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Legea a fost modificata: toti pensionarii trebuie sa afle. Cati bani primesc in plus

A fost anuntata o noua schimbare importanta pentru pensionarii din Romania. Legea Pensiilor 2020 a fost modificata. Iata ce trebuie sa stie varstnicii! Pensii 2020. O noua modificare a fost adusa legii Pensiilor Daca esti pe punctul de a iesi la pensie, atunci trebuie sa afli despre noua schimbare adusa legii Pensiilor 2020. Conform autoritatilor, .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

X Factor 2020. Cine e Jeni Ion, tanara fara auz care s-a filmat cu Laura Cosoi

Jeni Ion a umplut intreaga sala de la X Factor cu emotie datorita mesajului sau. Cum si in ce cadru s-a filmat aceasta alaturi de Laura Cosoi? Romanii au ramas impresionati de povestea de viata a tinerei. x Factor 2020. Cine este Jeni Ion? Momentul de exceptie reprezentat de Jeni Ion pe scena i-a lasat .

Assassins Creed Valhalla se lanseaza mai devreme: cand poti sa joci noul titlu Ubisoft

Seria de jocuri Assassin`s Creed este una dintre cele mai populare si profitabile din lume, iar daca esti fan, te vei bucura sa afli ca nu mai ai mult de asteptat pana la lansarea noului.

Poate cel mai mare mister al stiintei: ce e materia intunecata si de ce exista

Materia intunecata poate fi un mister chiar mai mare decat se credea anterior. Se crede ca materia intunecata reprezinta un procent semnificativ din masa universului - totusi este aproape.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

Studiu american: Restaurantul, poate cel mai periculos loc de raspandire COVID-19

Potrivit unui studiu efectuat de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din SUA, pacientii infectati cu COVID-19, care inainte de a se imbolnavi au luat masa la restaurant, sunt de aproape doua ori mai.

Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

S-au sarutat pasional in Ferma 2020, apoi ea s-a aratat deranjata ca lumea a cuplat-o cu George Burcea, caci dupa atingerile din fata camerelor, toti au speculat ca intre Viviana Sposub si actor s-a infiripat o idila. Desi ambii sunt fara parteneri, vedeta a clarificat cateva aspecte legat de controversata actiune din show-ul de la .

Vrei sa iesi la pensie cu 6 ani mai devreme? Cumpara ani!

Ministerul Muncii lucreaza la un act normativ prin care persoanele care nu au stagiu minim de cotiz.

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi 15.000 de euro nerambursabili

Programul Casa Eficienta Energeticaloca o finantare nerambursabila de 15. 000 euro pentru persoanele care vor sa-si eficientizeze energetic locuinta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )