Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Frantei il lauda pe Iohannis in cea mai grea saptamana a lui

Playtech Playtech,
Presedintele Frantei il lauda pe Iohannis in cea mai grea saptamana a lui

Presedintele Klaus Iohannis incepe cea mai dificila saptamana din 2018 sau poate din mandatul sau. Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a facut cateva declaratii incurajatoare. Klaus Iohannis a spus ca saptamana aceasta isi va prezenta pozitia oficiala in cazul cererii de revocare a procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi. Pana la decizie, presedintele a declarat in []. continuă pe Playtech

Marturisirile unei angajate Facebook: Am avut parte de cea mai toxica experienta de munca din viata mea

O fosta angajata Facebook a povestit pentru The Guardian ca acolo a avut parte de cea mai toxica experienta de munca. Sarcina ei in cadrul diviziei de Trending era sa aleaga ce link-uri sa apara in.

Care este cea mai profitabila companie petroliera din lume

Aramco din Arabia Saudita este cea mai profitabila companie petroliera din lume, fiind evaluata la 2. 000 de miliarde de dolari. Compania produce zilnic 10 milioane de barili de petrol, scrie Bloomberg.

Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Nivelul cu care au crescut importurile Romaniei in primele doua luni ale acestui an fata aceeasi perioada din 2017s-a ridicat la 14%, aceasta fiind cea mai mare valoarea inregistrata intr-o tara UE, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

In fiecare an este premiata cea mai spectaculoasa fotografie realizata de jurnalisti. Anul acesta, fotogrfia ilustrand un protestatar din Venezuela care alearga in flacari a primit premiul World Press.

VIDEO Cum arata Sarpele Rau, cea mai rapida si agresiva reptila din Romania. Exemplar urias filmat in Muntii Macinului

Un exemplar de sarpe rau Dolichophis caspius), cea mai rapida reptila din Romania, a fost filmat recent in Muntii Macin din Dobrogea.

VIDEO Unde creste cea mai batrana magnolie din Romania. Fabulosul arbust a atins 100 de ani si provoaca accidente. Oamenii opresc masina s-o fotografieze

Cea mai batrana magnolie din Romania a fost plantata in 1918 in curtea unui industrias. Arbustul a fost adus in tara de un arhitect austriac care lucra la constructia primelor rafinarii din Romania.

Dragnea, ironic cu presedintele Frantei: Nu am fir direct cu Macron si nici nu am participat la intalnirea secreta dintre ministrul de Externe francez si sefa DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron, care l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru sustinerea statului de drept si pentru lupta pe care o duce impotriva persoanelor care se opun independentei justitiei in Romania. Dragnea a declarat ca puterea de la Bucuresti nu se lasa influentata de cei care dau lectii de suveranitate, dar a precizat ca toate declaratiile se contabilizeaza.

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?.

Presedintele Frantei, mesaj dur pentru Romania: Unii ataca independenta magistratilor

Exista o ascensiune a democratiilor iliberale in Europa, a declarat duminica, intr-un interviu, presedintele francez Emmanuel Macron, care a adaugat ca independenta magistratilor este pusa in pericol in t.

Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti in acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )