Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raport despre Kovesi: ce a facut sefa DNA pana a fost revocata

Playtech Playtech,
Raport despre Kovesi: ce a facut sefa DNA pana a fost revocata

La scurt timp dupa ce a fost demisa din functia de procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a postat luni pe site-ul institutiei un raport de activitate pentru cei cinci ani in care s-a aflat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat in dimineata zilei de luni, 9 iulie 2018, un []. continuă pe Playtech

Performanta lui Kovesi: Ce a facut sefa DNA in 5 ani de activitate

La scurt timp dupa ce a fost demisa din functia de procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a postat luni pe site-ul institutiei un raport de activitate pentru cei cinci ani in care s-a aflat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat in dimineata zilei de luni, 9 iulie 2018, un [].

Reactia PSD Sibiu dupa decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA din functie: Sa plece si procurorii lui Kovesi

Oficialii PSD Sibiu au emis un comunicat de presa cu titlul Presedintele romaniei a incalcat Constitutia Romaniei timp de 30 de zile cu zambetul pe buze, ca reactie la decizia sefului statului de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis, atacat de sustinatorii infocati dupa ce a revocat-o pe sefa DNA. Ce i s-a reprosat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea sustinatorilor sai, dupa ce a luat decizia de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul Stelian Ion, de la.

Raport activitate Kovesi: 37 de demnitari condamnati definitiv n perioada mai 2013 - iulie 2018

Un numar de 37 de demnitari, dintre care noua ministri si fosti ministri, 21 de deputati, sase senatori si un membru al Parlamentului European, au fost condamnati definitiv in dosare instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in perioada in care la sefia structurii s-a aflat Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )