Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania va ramane fara asistati social: Iohannis a semnat decretul

Playtech Playtech,
Romania va ramane fara asistati social: Iohannis a semnat decretul

Dupa o serie de decizii care i-au adus foarte multe critici presedintelui, Klaus Iohannis a semnat un decret care s-ar putea sa solutioneze problema asistatilor sociali din Romania. Fara sa ofere un somaj foarte generos celor care nu lucreaza, Romania a devenit raiul pe pamant al asistatilor sociali. Numarul celor care refuza pur si simplu []. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

PresedinteleKlaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Mandatul acestuia dureaza trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )