Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis a fost vaccinat impotriva COVID-19, vineri, la Spitalul Militar din Capitala (VIDEO)

PresedinteluiRomaniei, Klaus Iohannis, i-a fost administrata prima doza din vaccinulanti-COVID-19, vineri, laCentrul de vaccinare impotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta.

Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

Starea de alerta a fost prelungita in Romania in data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca cel putin pentru moment, nu este.

Presedintele Romaniei, vaccinat anti-COVID-19. Klaus Iohannis: E o procedura simpla, nu doare, o recomand tuturor. Vaccinarea si respectarea restrictiilor ne vor scoate din pandemie (VIDEO)

Vaccinul impotriva COVID-19 este sigur si eficient, a declarat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vineri, la SpitalulUniversitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde i-a fost.

VIDEO Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid: Este o procedura simpla, nu doare Recomand tuturor vaccinarea

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat antiCOVID, vineri dimineata, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Dupa vaccinare, seful statului a declarat ca este vorba de o procedura simpla, nedureroasa si a recomandat tuturor romanilor sa se vaccineze.

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: Este o procedura simpla, nu doare. Vaccinul este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19 vineri, la centrul de vaccinare organizat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Seful statului a declarat ca este o procedura simpla, care nu doare, vaccinul este unul sigur si a recomandat tuturor vaccinarea.

Meme virale cu Klaus Iohannis, dupa ce presedintele si-a aratat muschii cand s-a vaccinat impotriva COVID-19

Zeci de glume au aparut pe internet dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat astazi. Internautii i-au observat conditia fizica, iar imaginile cu presedintele au devenit rapid virale pe retelele de socializare.

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat, astazi la ora 10:00, impotriva COVID-19, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )