Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cand vei putea incerca, pentru prima data, FIFA 19

Playtech Playtech,
Cand vei putea incerca, pentru prima data, FIFA 19

EA Sports a anuntat ca va lansa demo-ul pentru FIFA 19 pe 13 septembrie, cu doar doua saptamani inainte de lansarea oficiala a jocului, programata pe 28 septembrie. Cei de la EA nu au spus. continuă pe Playtech

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca, marturisiri CUTREMURATOARE: E pentru PRIMA DATA cand ADEVARUL iese la iveala...

Andreea Esca a scris pentru alistmagazine. ro despre ziua in care i s-a schimbat viata, cea in care a nascut-o pe Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc.

inca o vedeta a devenit MAMA pentru prima oara! Toata lumea se intreaba cine este TATAL

Camelia Potec a devenit mamica pentru prima oara. Sportiva a nascut, marti, o fetita sanatoasa, care a primit nota maxima din partea medicilor. Anuntul a fost facut de Roxana Ciuhulescu, pe contrul personal.

DETALII NOI in cazul Elodia! Ce s-a intamplat in noaptea crimei. MOTIVUL pentru care Cioaca este singurul SUSPECT

Cazul Elodia a pus pe jar atat milioane de romani, cat si pe anchetatori. Pentru prima data de la decesul Elodiei Ghinescu, anchetatorii vorbesc deschis despre ce s-a intamplat in noaptea crimei, mai mult, dau.

SOC TOTAL in lumea manelelor: Jean de la Craiova RECUNOASTE pentru prima oara: M-am EPILAT...

Nimeni nu se astepta la asemenea confesiuni din partea lui Jean de la Craiova si totusi s-a intamplat! in calitate de participant, pentru a doua oara, la emisiunea Te cunosc de undeva, artistul s-a supus la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )